Yes, hier is jouw Divine Goddess Activation

Klik op de video om jouw Divine Goddess Activation te starten.

Ready to answer the call of your Divine Feminine? De deuren van Divine Manifestation Mastery zijn geopend! Lees verder

Remember who you where always meant to BE & HAVE what’s meant for you!

The life purpose bizz (vet geld verdienen door gewoon jezelf te ZIJN, nooit meer hard te werken en gewoon een beetje te spelen)

Pure joy and happiness, peace of mind and nothing less (dat mensen denken, HOEEEE komt deze vrouw zoooo energiek en gelukkig? Waarom straalt ze zo? Ik wil dat ook!)

Flowing money (endlessly please en nooit meer angst en stress om geld tekort)

The goddess body, let’s f*cking rock that bikini. (Afvallen zonder dieet of een natuurlijk slank en fit persoon worden? Nooit meer emotie eten? Je kan daarvoor kiezen baby!)

The divine relationship and cosmic out of this earth goede sex (zelfs na 10 jaar samen)

Total freedom!! En dit alles ZONDER harder te werken, proberen, pushen en forceren. Manifesteren vanuit communion with your Divine Feminine!

Koop nu Manifestatie & Activatie Masterclass 1: “Remember Who You Were Always Meant To BE”

Live Masterclass op vrijdag 05 aug 15.00 – 16.30 uur *opname beschikbaar

 

Of kies voor de ALL ACCESS pass en schrijf je in voor het complete Divine Manifestation Mastery traject

 


9 weken Divine Manifestation Mastery Traject  

+ 5 live Divine Manifestatie & Activatie masterclasses via zoom

+ 2x live online Groeps Intuïtie & Abundance Healing

+ 2x Live Open Groeps Coaching. Ask me anything over het manifesteren van jouw grootste dromen in life & bizz

+ High Vibe Facebook en Telegram support groep

+ Bonus 1

Mijn signature course Intuition Mastery twv 997,- JUP! Deze bonus alleen is al meer waard dan jouw investering. Bouw een ijzersterke band op met je hogere zelf (intuïtie) en leer hoe je antwoord kunt krijgen op elke life & bizz vraag die jij hebt. Direct guidance from above, from the Quantum, op het gebied van relaties, gezondheid, geld, carrière.

+ Bonus 2

Ego be Gone twv 297,- Na deze training ben jij in control over de gedachten en negatieve stemmetjes in je hoofd en weet je hoe je angst kunt ombuigen naar vertrouwen en hoe je zelfsabotage kan stoppen tijdens het manifesteren van je mooiste dromen.

Je krijgt na aanmelding en voor de start van het Quantum Manifestation Mastery Traject alvast toegang tot de bonussen.

 

Totale waarde: 2500+ jouw investering 777,- *betalen in termijnen mogelijk, ex btw

Ik vond het echt GE-WEL-DIG! Echt waar, WAT EEN TRAJECT. Echt vet! Vet om zo met je hogere zelf te kunnen praten. Ik had nooit gedacht dat ik dit in mij had. Dankzij Maaike geloof nu ECHT dat alles wat ik wil manifesteren in mijn leven mogelijk is, ALLES.

Karin de Groot

Dit is een uitnodiging voor jou

Een activatie, een herinnering

The divine feminine is calling you

Zij vraagt jou om je meest krachtige creatie en manifestatie kracht terug te claimen, om de meest krachtige versie van jezelf te worden

Het is tijd om te woorden wie je altijd bedoel bent geweest om te zijn

Om de magie uit te nodigen in je leven

Om jezelf te openen voor WEALTH 

Om jezelf te openen voor PASSIE

Om jezelf te openen voor VERLANGEN

Om jezelf te openen voor jouw MISSIE 

Om te jumpen naar de tijdlijn waarop jij HAAR al BENT

De GODDESS, THE QUEEN, THE MYSTIC, THE WARRIOR

Dit is een uitnodiging voor jou, dit is een activatie voor jou

Dit is een calling from your soul

Om je divine feminine te ontmoeten, om te zien waar zij al staat, om te zien wat jij allemaal voor moois in je leven mag uitnodigen

Om jezelf te openen voor OVERVLOED op ALLE gebieden van je leven

Dit is een uitnodiging om te worden wie je altijd bedoelt was om te zijn

De meest grote, krachtige, gelukkigste, stralende en overvloedige versie van jou

Een uitnodig om HAAR te worden

De vrouw die diep van binnen brand van verlangen, die diep van binnen VOELT dat ze zoveel meer mag willen voor zichzelf

De goddess die jij BENT, het stralende licht in jou, de vrouw met een missie

De goddess achter alle lagen van het leven, achter alle overtuigingen van het systeem, achter alle overtuigingen van je ouders en voorouders

Het is tijd om te woorden wie je altijd bedoel bent geweest om te zijn

Zelfvertrouwen, zelfliefde, grootsheid, kracht!

Magie, flow, creatie, life purpose, manifestatie, passie, spelen, faith

The divine feminine is calling you…

 

Invite PURE Divine Guidance, Creation Power & Magic into your life.

 

Waarom voor minder gaan als je ook kunt kiezen voor “ALLes”??

Ben jij klaar voor een leven nog mooier dan jouw wildest dreams?

For the crazy bold ones who want it all! 😉

 

Ik heb onlangs bij Maaike het traject gevolgd Intuition Mastery gevolgd en ik kan je zeggen. WAUW !! Ik heb echt enorm veel bijgeleerd over hoe je intuïtie werkt en hoe je ermee samen werkt . Maaike legt alles goed uit en als je vragen hebt zijn er voldoende Q&A om die vragen ook te beantwoorden. Ik kan dit traject echt aan iedereen aanraden, je zal er geen spijt van hebben. Bedankt Maaike!!

Patricia Janssen

Ik heb het Intuition Mastery traject traject gevolgd. En het was echt life changing voor mij! Ik ben dieper in contact gekomen met mijn higher self, die mij vertelde te willen stoppen met werken (ondanks dat ik de hoofdverdiener thuis ben). En nu ben ik eindelijk gaan doen wat mijn droom was. Mijn eigen massage- en reikipraktijk starten. En het is echt de beste keuze ooit geweest! Dit was nooit gebeurt als ik niet ondersteund werd door Maaike, met haar fantastische traject. Zonder deze powervrouw waren mijn eigen krachten lang niet zo sterk geweest. Twijfel je of je mee wilt doen aan dit of 1 van de andere trajecten van Maaike? Gooi die twijfels over boord en ga er gewoon voor. Het zal je zoveel gaan brengen!

Rianne Heidinga

3 maanden geleden heb ik het traject van Maaike gevolgd.
Dit traject heeft een groot deel uitgemaakt van de stappen in mijn zelfontwikkeling. Er waren veel blokkades waar ik tegenaan liep en ik heb door dit traject geleerd dat ik kan vertrouwen op mijn intuïtie, ik erachter kan komen waar blokkades vandaan komen en hoe ik ze kan oplossen. Hierdoor kom ik steeds een stapje dichterbij mijn true self.
Dat ik dit heb mogen leren is echt een uitkomst voor mij geweest! Vooral op emotioneel gebied heb ik onwijs veel blokkades (gehad) en gelukkig sta ik momenteel op dit gebied heel anders in het leven. Wat ben ik dankbaar dat ik dit heb mogen ontdekken!
Melanie Kop

 

Voor wie is dit traject WEL?

– I’m not for the faint hearted. Jij durft grote stappen en moeilijke beslissingen te maken. Jij durft knopen door te hakken en dingen los te laten die niet meer bij je passen hoe FREAKING ENG dat soms ook is. Jij springt in het diepe omdat jij weet dat er aan de overkant het goud op jou wacht. You follow SOUL whatever it takes en bent er oke mee als ego af en toe even flink sparteld. (No worries. I hold your hand along the way babe!)

– You want it ALL! Ook al weet je niet niet wat ALL is, je vertrouwt erop dat jouw ziel het beste met je voor heeft en voor jou een leven voor ogen heeft wat nog mooier is dan jouw wildste dromen.

– Voor vrouwen die een impact willen maken op de wereld. Want ALL! betekent ook jouw licht groots laten stralen en gaan doen waarvoor jij naar aarde gekomen bent. In alignment leven met jouw zielsmissie en levens veranderen. In je werk, als partner/vriendin, als moeder, everywhere you are.

– Voor de vrouwen die al het een en ander weten over manifesteren maar die dit nu op een veel dieper level willen gaan toepassen in life & bizz. Vrouwen die moe zijn van het proberen en het struggelen en klaar zijn om zich over te geven aan degene die het echt beter weet. Surrender to SOUL

Voor wie is dit traject NIET? 

–  Als jij wel tevreden bent met je leven, je inkomen etc en niet bereid bent iets te veranderen. Ik wil vrouwen die erin geloven dat er MEER is en dat voor zichzelf willen. Growth is your nature.

– Als je van structuur en alles van te voren weten houd. Je vind hier ook geen oneindige sales page met redenen om jou over te halen waarom je dit programma zou moeten willen volgen en waarom. It’s a soul calling en zo creëer ik mijn werk ook. In the moment en in co-creatie met jullie tijdens het traject.

– Vrouwen die twijfelen over de investering. Als je niet gelooft dat je het geld kunt manifesteren than i am not your girl 😉 Geld ligt letterlijk voor het oprapen. Mijn vrouwen doen whatever it takes. Ze manifesteren het binnen no time weer terug en meer!

– Voor vrouwen die zich zorgen maken of ze wel genoeg tijd hebben. Want je gaat ook nog 3 weken op vakatie en hebt 2 kids. Mijn vrouwen? Die zijn net als mij, they MAKE THINGS HAPPEN, the MOVE. Dag, nacht, vakantie of wat dan ook. Waar een wil is is een weg. Because YOU matter!

 

Divine

Manifestation mastery

 

Start 05 Augustus 2022 – 9 weken

 

Guidance from above to a life & bizz more beautiful than your wildest dreams modules

 • The Magic of Intuition. Bouw een ijzersterke band op met je hogere zelf. Train je intuïtie spier.

 • Tapping into the Quantum. Krijg direct antwoord op elk levensvraag die jij hebt vanuit The Quantum Field.

 • Surrender to soul. Let your soul guide you in life & business. Zij weet de kortste route naar jouw mooiste leven. 

 • Live is always happening FOR you! Ontdek de magie in elke situatie.

Jumping Timelines & bending time modules

 • Be, Just Be. Wie moet je ZIJN om je manifestatie NU te kunnen ontvangen en hoe wordt je deze persoon?

 • Be Futuristic Now Baby! Haal je toekomstige versie die al heeft wat jij verlangt naar het NU. 

 • Control Alt Delete. Wat uit jouw verleden staat jou in de weg om je manifestaties te kunnen ontvangen? Ik leer jou intunen op jouw grootste blokkades en leer je deze te verwijderen uit je onderbewustzijn.

Quantum Leaps & Bold Moves. How to fast forward your Manifstations with lightning speed modules

 • The most powerfull manifestation technique – Journal Yourself Rich

 • Ego be gone – How to ditch all fear and sabotage in manifesting your dreams.

 • Believe the impossible is possible! Tapping into ANY reality and step into it. Hoe je elke realiteit JOUW realiteit kunt maken.

 • Open up to receive! Hard werken, burnouts en meer DOEN is zóóó 2020. Laat het universum VÓÓR jou werken. Stap in de “miljonair worden in minder dan 2 uur per dag terwijl je speelt en chillt” vibe!

* Het overgrote deel van de masterclasses word live gegeven via zoom en een deel van de training zal op video/audio zijn.

9 weken Divine Manifestation Mastery Traject  

+ 5 live Divine Manifestatie & Activatie masterclasses via zoom

+ 2x live online Groeps Intuitie & Abundance Healing

+ 2x Live Open Groeps Coaching. Ask me anything over het manifesteren van jouw grootste dromen in life & bizz

+ High Vibe Facebook en Telegram support groep

+ Bonus 1

Mijn signature course Intuition Mastery twv 997,- JUP! Deze bonus alleen is al meer waard dan jouw investering. Bouw een ijzersterke band op met je hogere zelf (intuïtie) en leer hoe je antwoord kunt krijgen op elke life & bizz vraag die jij hebt. Direct guidance from above, from the Quantum, op het gebied van relaties, gezondheid, geld, carrière. 

+ Bonus 2

Ego be Gone twv 297,- Na deze training ben jij in control over de gedachten en negatieve stemmetjes in je hoofd en weet je hoe je angst kunt ombuigen naar vertrouwen en hoe je zelfsabotage kan stoppen tijdens het manifesteren van je mooiste dromen.

Je krijgt na aanmelding en voor de start van het Quantum Manifestation Mastery Traject alvast toegang tot de bonussen.

 

Totale waarde: 2500+ jouw investering 777,- *betalen in termijnen mogelijk, ex btw

 

 

Heb je nog vragen of wil je even kort sparren over het traject? Stuur mij dan even een berichtje via Facebook via deze link: Facebook Messenger

Divine Manifestation mastery

Maaike is een mooi mens die met veel power en liefdevol haar wijsheid overbrengt. Ik heb meegedaan aan haar Intuition Mastery traject en o wat was dat mooi. Daardoor ben ik dichter bij mezelf gekomen en heb ik nog elke dag plezier ervan!

Kitty de Jong

Maaike laat jezelf kijken naar je zelf. Hoe en wat je kan doen om je rugzak leeg te slingeren. Dit kan niet in 1 keer, maar Maaike geef je daar wel de juiste handvatten voor. EN DAT IS PAS HET BEGIN.

Chantal Burghoudt

Maaike heeft mij geleerd om terug mogelijkheden te zien. Ik zat vast in een leven waar ik niet helemaal gelukkig mee was. Ik was er van overtuigd dat er geen uitweg was maar nu zie ik zo veel mogelijkheden en weet ik eindelijk waar ik gelukkig van word. Maaike gaf me de tools om mijn leven te veranderen

Naomi Rutgeerts

6 redenen waarom je met mij zou willen werken..

 

1. Ik heb de unieke gift om jou in jezelf te laten geloven en je weer te laten herinneren wat je waard bent en hoe ze overvloed kunnen en mogen gaan claimen. In all areas of life! Geld en succes alleen is ook maar zo ongelukkig, we want it all! Succes, geld, happiness, joy, liefde, zelfliefde, zelfvertrouwen, soul connection met vriendinnen, peace of mind. Je hoeft nergens in te leveren!

2. Iedereen die close meegaat in mijn energie skyrocket in business & life. Funny fact: in mijn succes tijden in de netwerkmarketing woonde 90% van alle succesvolste dames in mijn team bij mij in zoetermeer. Just by hanging around with me they got infected with success en verdienden duizenden per maand. Of er zat iets in het kraanwater in Zoetermeer

3. Ik heb de unieke gift om binnen enkele minuten door te krijgen vanuit een hoger bewustzijn waar jouw blokkades en beperkende overtuigingen zitten en waar ze vandaan komen in je jeugd. Ik help je uit je eigen glazen kooi breken!

4. Als je wist waar ik vandaan kom dan begrijp jij dat succes, liefde, joy en overvloed ook echt voor jou weggelegd is. If I can do it, you can do it too!

5. Ik heb de afgelopen jaren met honderden vrouwen en mannen samengewerkt dus ik weet PRECIES wat alle grootste redenen zijn waarom jij nog niet bereikt hebt waar je van droomt. (of nog niet eens van durft te dromen zoveel wacht er op je)

6. Ik heb een ijzersterke connectie met het universum en mijn intuïtie en co-creëren met het universum is the name of my game. Mijn hogere zelf kan mij exact vertellen wat het nodig heeft van jou om een beperkend patroon los te laten. Klinkt misschien weird, maar is handig joh