Kijk hieronder op welke manieren je met mij kunt werken om MEGA doorbraken in je Life & Business te bereiken.

 

 

Dear Universe, Show Me The Money

Upgrade BIJNA GRATIS je money blueprint en word een magneet voor je money goals!

Minder stress en angst rondom geld + MEER overvloed, klanten & omzet vanuit moeiteloosheid

5 dagen werken aan het UPGRADEN van jouw money mindset zodat je dit jaar WEL je omzetdoel kan gaan halen, een magneet wordt voor overvloed en een betere relatie met geld ontwikkelt.

Inclusief ruim 5 uur aan LIVE masterclasses verdeeld over 5 dagen & 1 mega powerfull Money Blueprint healing op dna & zielsniveau.

Dear Universe, show me the money was echt een magisch mooie week. Zo ontzettend veel inzichten gekregen over waar ik mezelf dwars zit, welke overtuigingen over geld ik heb. Mijn grootste takeaways: “ik ben geld”, het is nooit genoeg als ik me niet genoeg voel, spelen is mijn life purpose (en daar hoef ik me niet voor te schamen), rijk worden mag! Maaike is echt een fantastische teacher. Vanuit joy and ease een beladen onderwerp als geld zo praktisch ontleden en leuk maken.. Love it!

Jente van der Woude

Intuition Mastery

Herontdek en leer jouw inner superpowers gebruiken in de Intuition Mastery!

Je hebt de superkracht om jouw mooiste en gelukkigste leven op aarde te creëren. Praktische spiritualiteit in een down to earth jasje.

In dit 9 weken traject leer je o.a je connectie/communicatie met je intuïtie/hogere zelf te herstellen en te gebruiken, leer je hoe je de bronoorzaken van al je problemen en struggles kunt vinden en helen in je onderbewustzijn en leer je hoe je je droom leven bewust kunt gaan creëren door te co-creëren en manifesteren vanuit je hogere zelf connectie.

Ik heb onlangs bij Maaike het traject gevolgd Intuition Mastery gevolgd en ik kan je zeggen. WAUW !! Ik heb echt enorm veel bijgeleerd over hoe je intuïtie werkt en hoe je ermee samen werkt . Maaike legt alles goed uit. Ik kan dit traject echt aan iedereen aanraden , je zal er geen spijt van hebben. Bedankt Maaike!!

Patricia Janssen

Intuitive Masters Coach Opleiding

Wordt DE expert in jouw vakgebied door te leren om feilloos samen te werken met jouw intuïtie/hogere zelf. Instant healing, instant transformatie, instant succes gegarandeerd.

Als Intuitive Master Coach weet jij binnen 2 minuten WAT jouw doelgroep of klant nodig heeft om tot de doorbraak te komen met zijn/haar probleem door in te tunen op informatie vanuit een hoger bewustzijn. Hiermee help jij je klanten niet 1 stap verder maar vaak 10 stappen verder in 1 sessie.

Dui diep in de wereld van transformatie vanuit een hoger bewustzijn, transformeer jezelf, transformeer anderen en transformeer uiteindelijk de wereld! The sky is the limit met deze vorm van coaching, je kunt hiermee werkelijk elk probleem oplossen waar je klant mee komt.

Voorheen vond ik het lastig om te mediteren en contact te maken met mijn higher self/intuïtie. Ik dacht altijd dat ik het fout deed, het geduld er niet voor had en dat het daarom misschien ook gewoon niks voor mij was. Gelukkig kwam Maaike op mijn pad. Door Maaike haar traject heb ik manieren geleerd om dit op een fijne manier te doen en daar ook op te vertrouwen. Ik heb hierdoor grote stappen kunnen zetten in mijn zelfontwikkeling. Ik sta nu meer open om te ontvangen en ben ik aan het leren hoe ik verder kan ontwikkelen. 💖💫

Demi Mieras

Life Purpose Business Academy

Ben jij er klaar voor om GROOTS te gaan met jouw zielsmissie? Intuïtief ondernemen is the name of our game!

  • 8+ deepdive trainingsmodules met all you need to know om je missie kristalhelder door te krijgen en moeiteloos om te zetten in een 10K+ life purpose business
  • 6 maanden support van mij als jouw life purpose business coach. (2x per maand een groeps q/a)
  • 6 maanden een supportende mastermind community binnen de Life Purpose Business Academy

 

Vorig jaar heb ik jouw programma gevolgd. Een mega eye-opener voor mij (inclusief tranen van verwerking en tranen van geluk!).

In jouw cursus, lag voor mij de basis om verder te gaan, nu ik echt mijn life purpose heb gevonden!

Ik gun dit iedereen zó!

Cherida Donners – Kaffa

Inner Circle Mastermind for High Achievers

6 maanden lang 5 dagen per week toegang tot Maaike via Voxer, je spiritual business coach op zak + masterminden met gelijkgestemden in de Voxer groep. Ask me anything! 6 maanden lang heb jij onbeperkt toegang tot mijn zone of genius en duik ik samen met jou in je bedrijf om je visonaire plannen tot bloei te laten komen. Twv. 8999,-

3x een 30 minuten 1 op 1 call met Maaike twv. 1478,-

3x een 45min 1 op 1 call met een door Maaike opgeleide Life purpose Business coach twv 1049,-

All acces pas. Toegang tot de Life Purpose Business Academy, Word een Meester in Manifesteren & Intuition Mastery + alle nieuwe courses die Maaike uitbrengt in de 12 maanden na aanmelding twv. 4999,- 

Totaalwaarde 16525,-

Jouw investering in het Inner Circle traject eenmalig 8449,- of 6x 1549,- excl. btw

Wow…zwaar onder de indruk van een sessie in het kader van persoonlijke ontwikkeling – intens, heerlijk, eerlijk en kristalhelder.
Nieuwe inzichten gekregen, focus is aan en mijn mindset staat vastgepind.

Lieve Maaike, ik ben je zo ontzettend dankbaar voor wat je me gegeven hebt vanavond! 

Mariska Buster

Sacred Sisters Netwerk

De online volle maancirkel voor intuïtieve & spirituele ondernemende vrouwen. Een community die jou helpt om je licht nog grootser te laten schijnen.

Een EMPOWERING COMMUNITY VAN INTUITIEVE ONDERNEMENDE VROUWEN die net als jij werken aan 1 doel: het leven en business van hun dromen creëren en de wereld een stukje mooier maken. Jouw sisterhood met gelijkgestemde vrouwen who have your back!

Elke volle maan komen we online samen voor een power healing, een “business energy apktje” vanuit een versterkt energieveld. 1 van Maaike haar talenten is dat ze OUT OF THIS EARTH KRACHTIGE CHAKRA & DNA GROEPSHEALINGEN geeft op thema’s rondom o.a vrouwelijke energie, manifesteren, life purpose, zelfliefde, succes, intuïtie en geld.

Omg ondanks ik zelf intuïtieve sessies voor anderen geef, was dit echt NEXT LEVEL healing! Mijn lichaam gloeide op verschillende plekken op. Ergens voelde het alsof een blokkade op mijn keel heel sterk was en ineens verdween, vervolgens kwamen er tranen en heb ik mijn life purpose als ziel in de ogen aangekeken i.p.v. mens tijdens deze healing.. BIZAR en echt dit MOET je meegemaakt hebben..

Sacred Sister