Kijk hieronder op welke manieren je met mij kunt werken om MEGA doorbraken in je Life & Business te bereiken.

 

 

Intuition Mastery

Herontdek en leer jouw inner superpowers gebruiken in de Intuition Mastery!

Je hebt de superkracht om jouw mooiste en gelukkigste leven op aarde te creëren. Praktische spiritualiteit in een down to earth jasje.

In 9 modules leer je o.a je connectie/communicatie met je intuïtie/hogere zelf te herstellen en te gebruiken, leer je hoe je de bronoorzaken van al je problemen en struggles kunt vinden en helen in je onderbewustzijn en leer je hoe je je droom leven bewust kunt gaan creëren door te co-creëren en manifesteren vanuit je hogere zelf connectie.

Ik heb onlangs bij Maaike het traject gevolgd Intuition Mastery gevolgd en ik kan je zeggen. WAUW !! Ik heb echt enorm veel bijgeleerd over hoe je intuïtie werkt en hoe je ermee samen werkt . Maaike legt alles goed uit. Ik kan dit traject echt aan iedereen aanraden , je zal er geen spijt van hebben. Bedankt Maaike!!

Patricia Janssen

Intuitive Manifestation Coach Training

Wordt DE expert in jouw vakgebied door te leren om feilloos samen te werken met jouw intuïtie/hogere zelf. Instant healing, instant transformatie, instant succes gegarandeerd.

De opleiding waarmee jij als coach het manifestatie proces van jouw klanten met lichtjaren kan versnellen. Jij kan als Manifestatie Coach namelijk binnen 2 minuten zien, wat jouw klant in de weg staat, om datgene wat ze graag willen, te manifesteren.

Duik diep in de wereld van transformatie vanuit een hoger bewustzijn, transformeer jezelf, transformeer anderen en transformeer uiteindelijk de wereld! The sky is the limit met deze vorm van coaching, je kunt hiermee werkelijk elk probleem oplossen waar je klant mee komt.

Ik was op zoek naar een coach opleiding waarbij ik anderen intuïtief kon gaan coachen. Deze opleiding overtrof mijn wildste dromen. Ik heb op korte tijd heel veel van Maaike geleerd en weet nu echt wat ik wil bereiken en waar ik effectief toe in staat ben. Ik kan iedereen deze opleiding aanraden.

Patricia Janssen

Life Purpose Business Academy

Ben jij er klaar voor om GROOTS te gaan met jouw zielsmissie? Manifesteren en Moeiteloos ondernemen is the name of our game!

  • Vele deepdive trainingsmodules met all you need to know om je missie kristalhelder door te krijgen en MOEITELOOS om te zetten in een 100K+ business. You can be, do and have it ALL! Life & business on your terms, nothing is of limit
  • Incl. Vip optie met 6 x een maandelijkse 1 op 1 coach call met een door mij opgeleid Life Purpose Business Coach

Sprong in t diepe gewaagd en tot nu toe zoooo geen spijt van. De energie, high vibes, de masterclasses die ontzettend inspirerend werken, de community in de groep die zorgt voor gevoel van herkenning, waardering, veiligheid, vertrouwen maar ook zulke mooie nieuwe connecties met gelijkstemden. Alles heeft er binnen 1 maand alleen al voor gezorgd dat in echt super mooie en grote stappen heb mogen zetten. Een supermooie ervaring en ontwikkeling om nooit te vergeten ❤️

Janine Cats

Dear Universe, Show Me The Money

Upgrade BIJNA GRATIS je money blueprint en word een magneet voor je money goals!

Minder stress en angst rondom geld + MEER overvloed, klanten & omzet vanuit moeiteloosheid

5 dagen werken aan het UPGRADEN van jouw money mindset zodat je dit jaar WEL je omzetdoel kan gaan halen, een magneet wordt voor overvloed en een betere relatie met geld ontwikkelt.

Inclusief ruim 5 uur aan LIVE masterclasses verdeeld over 5 dagen & 1 mega powerfull Money Blueprint healing op dna & zielsniveau.

Tijdelijk voor maar 37,-

Dear Universe, show me the money was echt een magisch mooie week. Zo ontzettend veel inzichten gekregen over waar ik mezelf dwars zit, welke overtuigingen over geld ik heb. Mijn grootste takeaways: “ik ben geld”, het is nooit genoeg als ik me niet genoeg voel, spelen is mijn life purpose (en daar hoef ik me niet voor te schamen), rijk worden mag! Maaike is echt een fantastische teacher. Vanuit joy and ease een beladen onderwerp als geld zo praktisch ontleden en leuk maken.. Love it!

Jente van der Woude

Soul On Fire

Leer in 10 dagen de Magic Skills, Secret Powers en Divine Tools die nodig zijn om jouw BADASS droomleven te Creëren & Manifesteren.

Hoe zou je leven, je werk, je relatie eruit zien als je ALLES kan creëren wat je werkelijk wilt? In Soul on Fire deel ik met jou mijn 7 stappen manifestatie proces waarmee ik ALLES manifesteer waar ik naar verlang.

Quick, short & easy. Elke dag een audio/videotraining/opdracht van 15-30 minuten, waarin ik je leer hoe je overvloed, joy, happiness, geld, liefde aantrekt op ALLE vlakken van je leven.

Tijdelijk voor maar 77,-

 

Dank je wel Maaike voor deze krachtige 10 daagse. Het was opnieuw een echte eye-opener. Ik vond het enorm waardevol en ik ben er dan ook onmiddellijk mee aan de slag gegaan. Het was natuurlijk niet de eerste keer dat ik een programma bij jou heb gevolgd en toch heb je me weer weten te verbazen en heb ik opnieuw zoveel bijgeleerd. Dus zelfs voor wie al een keer heeft meegedaan blijft het een aanrader .

Marva Debruyne

Private Coaching for High Achievers

Wil jij Quantum Leap maken in jouw bizz? Moeiteloos, stress vrij, vanuit joy en flow, doorgroeien naar Next Level in business & life? 

Of heb je al een goedlopende bizz maar voelt dit nog als hard werken en wil je ontspannen in vrijheid en moeiteloosheid? 

Maaike heeft ruimte voor 3 Private Coaching klanten tegelijk.

Incl:

– Onbeperkt 1 op 1 voxer contact dmv spraakberichten & tekst

– een 3 wekelijkse 1 op 1 call met Maaike

– Toegang tot de Life Purpose Business Academy 

– Toegang tot Intuition Mastery

Ik ben hierin gesprongen om mijn netwerk marketing business naar een next level te tillen. Wat een geweldig cadeau heb ik mijzelf hiermee gegeven want wat leer ik veel! De praktische kant geeft veel waarde maar met name de transformatie die ik zelf maakt op weg naar mijn Life Purpose Business is mindblowing!🙌

Daarnaast is de support vanuit de groep enorm fijn. Het onderling kunnen sparren, delen en ervaren, priceless.

Lies Frenay