Inspiratie ten top! Wat een voorbeeld en wat een teacher! Bijzondere ervaring om een cursus te mogen volgen en van Maaike te mogen leren!

Lies Frenay

SOUL ON FIRE

 

Leer in 10 dagen de Magic Skills, Secret Powers en Divine Tools die nodig zijn om jouw BADASS droomleven te Creëren & Manifesteren.

In Soul on Fire deel ik met jou mijn 7 stappen manifestatie proces waarmee ik ALLES manifesteer waar mijn ziel naar verlangt. 

 

Hoe zou je leven, je werk, je relatie eruit zien als je ALLES kan creëren wat je werkelijk wilt? 

Niet een beetje, maar een BADASS MOOI LEVEN. Zielsgelukkig zijn, zonder struggle, sacrifice of concessies hoeven doen? Het is EN EN EN in mijn wereld. 

EN goed geld verdienen met dat wat jij het allerleukste vind

EN gelukkig zijn

EN je life purpose leven

EN vrijheid ervaren 

EN moeiteloos alles manifesteren

EN stressvrij leven

EN zelfvertrouwen hebben

EN samen zijn met de liefde van je leven zijn

EN, EN, EN, EN…

 

Waarom voor minder gaan if you can. have it ALL?

Maaike gaf me de tools om mijn leven te veranderen.

Naomi Rutgeerts

Door de training van Maaike kreeg ik weer nieuwe energie en kracht.

Nancy Reychler

Wow wat een liefde & wat een energie!

Manon Heezen

SOUL ON FIRE  

 

  • In 10 dagen leren om als een BADASS te creëren en manifesteren.

  • Quick, short & easy. Elke dag een audio/videotraining/opdracht van 15-30 minuten, waarin ik je leer hoe je overvloed, joy, happiness, geld, liefde aantrekt op ALLE vlakken van je leven. 

  • Je ontrafel het ‘Grote Geheim’ achter het MOEITELOOS manifesteren en creëren van jouw realiteit, waardoor je jouw Wildest Dreams waar gaat maken 

  • Je leert hoe je elke blokkade, angst en twijfel uit je energie kunt loslaten zodat je soul manifestaties in je leven kunt aantrekken

Na deze 10 dagen ben jij in staat om:

In je soulconnectie te stappen, ontdekt wat je ziel voor jou in je leven wilt creëren en heb jij het ‘Grote Geheim’ achter moeiteloos manifesteren ontrafelt.

Herinner jij je dat je over een enorme creatiekracht beschikt en alles kan bereiken in je leven wat je graag wilt. 

Manifesteer je moeiteloos vanuit je Ziel, zodat je ALLES creëert waar je naar verlangt en niet meer blijft hangen in de “ja maar HOE dan?”.

Creëer jij vanuit divine en soul guidance jouw mooiste leven.

 

Soul on Fire
Dit is wat je krijgt

10 dagen video/audio trainingen & opdrachten, quick, short & easy to follow, maar met MASSIVE impact! 15-30 min per dag.

1. Verbind je met jouw Greatness & Manifestation Power

2. Soul Manifestation Visualisatie

3. Become a BADASS in creating your reality – The Millionair Manifestation Hack

4. The Art of Letting go. Angsten, twijfel en weerstand loslaten, terwijl je manifesteert

5. Back it up until it SHOWED UP in your reality

6. Let it be easy!

7. Worthy of receiving ALL
Etcetera….

SOUL ON FIRE

Dank je wel Maaike voor deze krachtige 10 daagse. Het was een echte eye-opener. Ik vond het enorm waardevol en ik ben er dan ook onmiddellijk mee aan de slag gegaan. Het was natuurlijk niet de eerste keer dat ik een programma bij jou heb gevolgd en toch heb je me weer weten te verbazen en heb ik opnieuw zoveel bijgeleerd. 

Marva Debruyne

Deze 10 daagse was weer een echte Soul on Fire down to earth eyeopener. Geweldig weer om dit te mogen mee maken en het heeft mij weer geholpen om wat dichter bij mijzelf te komen. Een echte aanrader dus. Dank je wel Maaike

Geralda Dal

Dank je wel Maaike, voor het eerst een cursus gedaan bij je en vond hem heel inspirerend. Je geeft zulke duidelijke uitleg dat ik geen eens vragen heb 😃

Selina Marcy

Hey, Ik ben Maaike van Rheenen

Life Purpose Business Coach en Spiritual Gangsta, met de krachtige superpower waarmee ik in een paar seconden zie waar jij jezelf klein houdt en waarom het niet lukt om jouw mooiste leven te leven.

Als je mij hebt gevonden dan ben je voorbestemd voor meer. Ik kan niet wachten om jouw Soul on Fire te ontmoeten!

Ik geef je 7 redenen waarom je met mij wilt werken…

1. Ik heb The Game Of Life gehacked door mijn unieke gifts op intuïtie, money & life purpose business gebied. Zo heb ik meerdere bedrijven from scratch, binnen een jaar naar de 200K+ omzet gebracht. Ik WEET hoe het snelle manifestatie spel werkt.

2. Ik heb de unieke gift om jou in jezelf te laten geloven en je weer te laten herinneren wat je waard bent. Zodat je overvloed kan en mag gaan claimen, op alle vlakken van je leven, in all areas of your life. Geld en succes alleen zijn niet het hoogste goed. Er is meer en we want it all: succes, geld, happiness, joy, liefde, zelfliefde, zelfvertrouwen, soul connection met vriendinnen, peace of mind. Je hoeft nergens op in te leveren of concessies te maken.

3. Iedereen die zich openstelt en willing is, gaat skyrocket mee in mijn energie, zowel in business als in life. Fun fact: Ik ben jarenlang mega succesvol geweest in netwerkmarketing (nr 1 positie van Nederland). De meest succesvolste vrouwen uit mijn team woonde allemaal bij mij in de buurt. Alleen al door in mijn buurt te zijn raak je geïnfecteerd door mijn aanstekelijk succes. *of er zat iets in het kraanwater :p

4. Ik heb de unieke gift om binnen enkele minuten vanuit mijn hoger bewustzijn door te krijgen wat en waar jouw blokkades en beperkende overtuigingen zitten en waar ze vandaan komen in je jeugd. Ik help je door je eigen glazen plafond te breken!

5. Als je weet waar ik vandaan kom, floddertje from tha block, dan begrijp je dat succes, liefde, joy en overvloed ook echt voor jou zijn weggelegd. Ik heb een einde gemaakt aan mijn slaapprobleem, chronische darmziekte, burnouts, bevestiging zoeken buiten mijzelf, mijn onzekerheid, mijn gebrek aan zelfliefde en ik vond geluk, plezier en liefde voor het leven. If I can do it, you can do it.. Co-creëren met het universum 5.0.

6. Ik heb duizenden mensen mogen inspireren en heb met honderden mannen en vrouwen samengewerkt en ik weet PRECIES wat JOUW  redenen zijn waarom jij nog niet bereikt hebt waar je werkelijk van droomt (of nog niet eens durft te dromen, zoveel wacht er op je…)

7. Ik heb een ijzersterke connectie met het universum en mijn intuïtie en co-creëren met het universum is the Name of my Game.  Mijn hogere Zelf vertelt mij EXACT wat het nodig heeft van jou om een beperkend patroon los te laten. Klinkt misschien weird, maar dit is mijn magic en het is handig joh.

SOUL on Fire is PERFECT voor jou als jij

  • De basis en fundering wilt leggen voor moeiteloos manifesteren
  • Je blokkades op jouw twee grootste (levens)gebieden wilt aanpakken, transformeren en wilt oplossen (geld, liefde, werk, leven, huis, etc.), 
  • Een einde wilt maken aan de “Forever struggles” in je leven en in 10 dagen een Quantum Leap wilt maken in je realiteit
  • Jezelf toestaat dat je Ziel dat Badass mooiste, grootste en geweldige leven wil voor jou en je dit samen met je Ziel gaat manifesteren
  • Je herinnert dat je creatiekracht jouw superpower is

Als je tot hier bent gekomen, dan is Your Soul calling you….