Ik vond het echt GE-WEL-DIG! Echt waar, WAT EEN CURSUS. Echt vet! Vet om zo met je hogere zelf te kunnen praten. Ik had nooit gedacht dat ik dit in mij had. Ik geloof nu ECHT dat alles wat ik wil manifesteren in mijn leven mogelijk is, ALLES.

Karin de Groot

Iedereen heeft te maken met moeilijke momenten in het leven…

WAT ALS je kon “intappen” op een bron van een oneindige intelligentie dat OVERAL antwoord op heeft en jou laat zien wat jouw snelste weg is naar jouw grootste dromen?

I’m Talking About Quantum Leaps baby!

Ik stel je voor aan jouw INTUÏTIE, de connectie met je ziel, die altijd het beste met je voor heeft, er altijd voor je is wanneer je om hulp vraagt en jou altijd de precieze weg kan wijzen naar het oplossen van je probleem, struggles en het manifesteren van een leven, mooier dan je wildste dromen.

Intuïtie, iedereen heeft het, je bent alleen na tientallen jaren leven vanuit je hoofd, vergeten hoe je deze superpower kunt inzetten om jouw mooiste leven te manifesteren.

Weet je eigenlijk wel wat er allemaal mogelijk is, als je 100% vanuit intuïtie gaat leven?

Je ontdekt jouw gifts en talenten, jouw levensmissie, complete overvloed op alle gebieden van je leven en vind hiermee diepgaand geluk. Al die onzekerheden, frustratie, zelfsabotage, stress, gesprek aan zelfliefde en angsten smelten weg als sneeuw voor de zon.

Als jij gaat vertrouwen op jouw intuïtie heb je heb de powers om je eigen realiteit te creëren.

Door de diepere innige connectie met jouw intuïtie, leer jij:

* Wanneer jouw intuïtie en wanneer jouw mind tegen jou praten. Welke stem wil je wel volgen en welke niet?
* Jouw beperkende overtuigingen bij de vuilnis te zetten, dag angsten, stress, onzekerheid, tekorten, twijfels, zelfsabotage.
* Hoe jij jouw levensvragen kan stellen en hoe je pure eerlijke antwoorden ontvangt vanuit een hoger bewustzijn.
* Hoe jij jouw intuïtie kan inzetten als guidance systeem naar jouw gelukkigste leven en jouw life purpose business.
* Hoe je de wet van aantrekking vóór je kan laten werken. Hallo succesvol droomleven vanuit flow, joy & moeiteloosheid
* Om in de toekomst te kunnen kijken en ontdek je wat voor moois er onderweg is. Jouw ziel heeft grote plannen voor je!
* Ontdek jij de binnenste lagen van jouw authentieke ik en jouw unieke gaves, talenten en jouw zielsmissie.

 

Wat als jij in kunt tappen op een alles wetende bron, dat de oplossing heeft voor elk probleem waar je

tegenaan loopt in life & business en jou kan voorzien van de custom made next steps voor jou om alles waar

je naar verlangt te kunnen manifesteren.

Een intelligentie zo briljant, dat het jouw moeiteloos navigeert naar de beste versie van jezelf en de mooiste

versie van jouw leven.

Ons brein heeft een superpower waarvan veel mensen het bestaan vergeten zijn, deze superpower weer

leren gebruiken zal jouw leven 360 graden gaan veranderen, net als dat het bij mij en al mijn cursisten voor jou gedaan heeft.

Deze superpower heet “intuitie” en helpt jou om te worden wie je WERKELIJK bent. 100% zelfliefde, 100% zelfvertrouwen, oneindige potentie en een powerfull manifestator.

Ben jij klaar voor een leven dat nog mooier is dan jouw wildest dreams?

Als ik je zeg dat je werkelijk ALLES in je leven kunt creëren waar je hart naar verlangt en alles los te laten wat je niet meer wilt in je leven. Ben je dan bereid om de stap te nemen naar het BEWUST CREËREN van jouw realiteit?

NEEM LEIDERSCHAP OVER JOUW REALITEIT

Neem afscheid van angst

Neem afscheid van stress

Neem afscheid van een gebrek aan geld en klanten in je bedrijf

Neem afscheid van rondjes blijven lopen in oude patronen

Neem afscheid van onzekerheid

Neem afscheid van zelfsabotage

Neem afscheid van  ik ben niet goed genoeg gevoelens

Neem afscheid van een gebrek aan zelfliefde

Neem afscheid van “ik ben het niet waard” gevoelens

Neem afscheid van “wat zouden anderen van mij vinden” stress

Je heb de powers om je eigen realiteit te creëren, waarom zou je dan nog kiezen voor al deze omstandigheden die je niet gelukkig maken?

Ik heb onlangs bij Maaike het traject gevolgd Intuition Mastery gevolgd en ik kan je zeggen. WAUW !! Ik heb echt enorm veel bijgeleerd over hoe je intuïtie werkt en hoe je ermee samen werkt . Maaike legt alles goed uit en als je vragen hebt zijn er voldoende Q&A om die vragen ook te beantwoorden. Ik kan dit traject echt aan iedereen aanraden , je zal er geen spijt van hebben. Bedankt Maaike!!

Patricia Janssen

Ik heb het Intuition Mastery traject traject gevolgd. En het was echt life changing voor mij! Ik ben dieper in contact gekomen met mijn higer self, die mij vertelde te willen stoppen met werken (ondanks dat ik de hoofdverdiener thuis ben). En nu ben ik eindelijk gaan doen wat mijn droom was. Mijn eigen massage- en reikipraktijk starten met name gericht op mensen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking. En het is echt de beste keuze ooit geweest! Dit was nooit gebeurt als ik niet ondersteund werd door Maaike, met haar fantastische traject. Zonder deze powervrouw waren mijn eigen krachten lang niet zo sterk geweest. Want ik ben niet alleen gestart met mijn eigen praktijk, ik kan de geleerde powers nu ook gebruiken in mijn praktijk. Dus ja, twijfel je of je mee wilt doen aan dit of 1 van de andere trajecten van Maaike? Gooi die twijfels over boord en ga er gewoon voor. Het zal je zoveel gaan brengen!

Rianne Heidinga

3 maanden geleden heb ik het traject van Maaike gevolgd. 
Dit traject heeft een groot deel uitgemaakt van de stappen in mijn zelfontwikkeling. Er waren veel blokkades waar ik tegenaan liep en ik heb door dit traject geleerd dat ik kan vertrouwen op mijn intuïtie, ik erachter kan komen waar blokkades vandaan komen en hoe ik ze kan oplossen. Hierdoor kom ik steeds een stapje dichterbij mijn true self.
Dat ik dit heb mogen leren is echt een uitkomst voor mij geweest! Vooral op emotioneel gebied heb ik onwijs veel blokkades (gehad) en gelukkig sta ik momenteel op dit gebied heel anders in het leven. Wat ben ik dankbaar dat ik dit heb mogen ontdekken! 
Melanie Kop

Wij zijn op aarde gekomen met 100% intuïtie, kijk maar eens hoe puur baby’s en kinderen in de wereld staan, zij laten hun intuïtie spreken.

In de loop der jaren leren wij gedrag en patronen aan, opvoeding, school, vrienden, de maatschappij.. iedereen heeft een mening en kinderen willen erbij horen. Opgroeiend in een maatschappij die vergeten is dat ze überhaupt een connectie hebben met hun intuïtie, ziel en het Universum.
Je overlevingsdrang is simpelweg “to fit in”, dus ook jij doet maar mee met de massa. Maar velen lopen hiermee zichzelf compleet voorbij. Er kunnen zelfs diepe wonden ontstaan, littekens in je ziel, zo voelt het.

En nu je volwassen bent, ben je compleet kwijt waar je nog goed aan doet en wat je eigenlijk precies wilt.. je laat je sturen door de meningen en verwachtingen van anderen, ver verwijderd van jouw life purpose en het mooie leven dat jouw ziel voor jou voor ogen heeft.

Je diepere connectie met jouw intuïtie is verdwenen.

Je gaat mee in de fear and ego based mindset van de maatschappij en sociale druk. Burned out, stressed out, broke and or divorced, dit is de realiteit voor de meeste van ons als we meegaan in het leven vanuit onze mind, ons gewonde ego.

Zonde toch? Het hoeft niet zo te zijn! Geluk, joy, liefde, succes en overvloed is jouw geboorterecht, je intuïtie wijst je de weg er naartoe.

 

Bekijk de modules

intuition mastery

Ontwikkel een ijzersterke connectie met je intuïtie/hogere zelf

 • Leer je intuïtie te begrijpen en te gebruiken als guidance systeem naar je mooiste leven
 • Leer het verschil tussen je ego en je intuïtie te herkennen 
 • Leer krachtig communiceren met je intuïtie en ontvang instant antwoord op je vragen
 • Leer werken met energie zodat je connectie met je hogere zelf sterk blijft. Voor meer rust, zelfvertrouwen, zelfliefde en connectie.
 • Deblokkeer de connectie met je intuitie en je 3e oog chakra op een diep level.
 • Leer in de toekomst kijken en ontdek wat je hogere zelf voor moois in je leven wil brengen
 • Ontdek jouw unieke gaves & spirituele talenten. 

 Limiting Belief Mastery

 • Leer ontdekken waarom een bepaalde gebeurtenis in je leven gemanifesteerd zijn en wat ze je willen vertellen
 • Leer beperkende overtuigingen vinden en verwijderen uit je onderbewustzijn
 • Kom laagje voor laagje steeds dieper tot je kern, jouw grootsheid, jouw manifestatie kracht, jouw life purpose en wie je werkelijk bent
 • Leer de bronoorzaak te vinden en te helen van al je problemen/blokkades op het gebied van geld, liefde, gezondheid en business/carrière
 • Doorbeek terugkerende sabotage patronen
 • Leer je ego/interne saboteur in je voordeel te gebruiken ipv je te laten tegenhouden door je ego
 • Ontdek wie je werkelijk bent en waar je werkelijk toe in staat bent zonder alle beperkende overtuigingen
 • Keer terug naar je natuurlijke staat van zijn. 100% zelfvertrouwen en 100% zelfliefde en unlimited potentie

Master Your Life

 • In de laatste weken duiken we diep in op de bronoorzaken van jouw grootste life struggles zodat jij echt al je patronen leert herkennen en ze daardoor kunt gaan loslaten. 3 deepdive masterclasses waarbij we op een diep level aan de slag gaan met 3 grote life topics
 • Mastery omtrent geld
 • Mastery omtrent gezondheid & relaties (ook die met jezelf)
 • Mastery omtrent carriere/business

In 9 modules leer ik jou je inner superpowers weer gebruiken, tools waarmee je de rest van je leven je eigen beste life en business coach wordt. Claim je geluk, succes en happiness!!

 

Je buitenwereld is een reflectie van je binnenwereld, ga met mij mee op reis in je binnenwereld en claim je creatie kracht terug waarmee je jouw hemel op aarde kunt gaan creëren. Creëer een Shining New Life! Van strugglen en survivalen naar puur genieten en flowen!

Ongelimiteerd geluk, liefde, succes en overvloed op alle gebieden van je leven is je geboorterecht, met het Intuition Mastery traject traject geef ik je de sleutel ernaartoe.

 Intuïtion mastery

* alle masterclasses zijn vooraf opgenomen en op eigen tempo te volgen in de online leeromgeving

 

Maaike is een mooi mens die met veel power en liefdevol haar wijsheid overbrengt. Ik heb meegedaan aan haar Intuition Mastery traject en o wat was dat mooi. Daardoor ben ik dichter bij mezelf gekomen en heb ik nog elke dag plezier ervan!

Kitty de Jong

Maaike laat jezelf kijken naar je zelf. Hoe en wat je kan doen om je rugzak leeg te slingeren. Dit kan niet in 1 keer, maar Maaike geef je daar wel de juiste handvatten voor. EN DAT IS PAS HET BEGIN.

Chantal Burghoudt

Maaike heeft mij geleerd om terug mogelijkheden te zien. Ik zat vast in een leven waar ik niet helemaal gelukkig mee was. Ik was er van overtuigd dat er geen uitweg was maar nu zie ik zo veel mogelijkheden en weet ik eindelijk waar ik gelukkig van word. Maaike gaf me de tools om mijn leven te veranderen

Naomi Rutgeerts

6 redenen waarom je met mij zou willen werken..

 

1. Ik heb de unieke gift om jou in jezelf te laten geloven en je weer te laten herinneren wat je waard bent en hoe ze overvloed kunnen en mogen gaan claimen. In all areas of life! Geld en succes alleen is ook maar zo ongelukkig, we want it all! Succes, geld, happiness, joy, liefde, zelfliefde, zelfvertrouwen, soul connection met vriendinnen, peace of mind. Je hoeft nergens in te leveren!

2. Iedereen die close meegaat in mijn energie skyrocket in business & life. Funny fact: in mijn succes tijden in de netwerkmarketing woonde 90% van alle succesvolste dames in mijn team bij mij in zoetermeer. Just by hanging around with me they got infected with success en verdienden duizenden per maand. Of er zat iets in het kraanwater in Zoetermeer 

3. Ik heb de unieke gift om binnen enkele minuten door te krijgen vanuit een hoger bewustzijn waar jouw blokkades en beperkende overtuigingen zitten en waar ze vandaan komen in je jeugd. Ik help je uit je eigen glazen kooi breken!

4. Als je wist waar ik vandaan kom dan begrijp jij dat succes, liefde, joy en overvloed ook echt voor jou weggelegd is. If I can do it, you can do it too!

5. Ik heb de afgelopen jaren met honderden vrouwen en mannen samengewerkt dus ik weet PRECIES wat alle grootste redenen zijn waarom jij nog niet bereikt hebt waar je van droomt. (of nog niet eens van durft te dromen zoveel wacht er op je)

6. Ik heb een ijzersterke connectie met het universum en mijn intuïtie en co-creëren met het universum is the name of my game.  Mijn hogere zelf kan mij exact vertellen wat het nodig heeft van jou om een beperkend patroon los te laten. Klinkt misschien weird, maar is handig joh