Quantum Manifestation Coach Training

okt 2022

 

Ik voelde altijd dat er een makkelijkere manier moest zijn om te coachen. Dat eeuwige gepraat.. Ik heb nu eindelijk het gevoel dat ik écht wat voor mijn klanten kan betekenen. Ik krijg helemaal kippenvel van wat ik in 1 sessie voor anderen kan betekenen met de tools die ik van jou geleerd heb. Zo immens dankbaar dat ik jou ben tegengekomen en in deze opleiding ben gestapt. Wát een verandering. Thank you!

Jente van der Woude

Afgestudeerde coaches

Landen

%

Tevredenheidsscore over de opleiding van de studenten

Intuitive Manifestation Coach Training

over de Quantum Manifestation Coach Training:

 

Wordt DE expert in jouw vakgebied door te leren om feilloos samen te werken met jouw intuïtie/hogere zelf. Instant healing, instant transformatie, instant succes gegarandeerd.

Als Quantum Manifestation Coach weet jij binnen 2 minuten WAT jouw klant in de weg staat, om datgene wat ze graag willen, te manifesteren. De opleiding waarmee jij als coach het manifestatie proces van jouw klanten met lichtjaren kan versnellen. Hiermee help jij je klanten niet 1 stap verder maar vaak 10 stappen verder in 1 sessie.

Jij leert de MEEST effectieve en snelle manier om jouw klant op een diep level te helpen.

Life, kids & business coaching 3.0 in samenwerking met het Universum.

Als Quantum Manifestation Coach leer je feilloos aanvoelen vanuit een hoger bewustzijn wat de bronoorzaak is van iemands probleem of waarom het iemand niet lukt om iets te manifesteren wat ze graag willen. Je leert op de meest effectieve, diepgaande en snelle manier jouw klanten helpen en hun leven transformeren. 

Elke struggle die we in het hier en nu ervaren heeft een bronoorzaak en deze ligt vaak diep verscholen in ons onderbewustzijn waar we er zelf niet bij kunnen. De bronoorzaak is vrijwel altijd terug te herleiden naar een gebeurtenis in onze jeugd, tijdens de zwangerschap of in ons vorige leven. 

Deze gebeurtenis heeft een set beperkende overtuigingen gecreëerd die er in het hier en nu voor zorgen dat we een probleem of struggle ervaren of dat wat we eigenlijk echt willen manifesteren in ons leven ver bij ons vandaan komt.

Jij kunt na deze opleiding werkelijk iedereen helpen met elk probleem. 

Enkele voorbeelden zijn:

– problemen op het gebied van geld

– problemen op het gebied van liefde en relaties

– slaap problemen

– faalangst/uitstel gedrag

– gebrek aan succes in een bedrijf/carrière

– angst/fobieën/trauma niet los kunnen laten

– burn out/depressie

– onzekerheid

– gebrek aan zelfliefde

– zelfsabotage

Eigenlijk is geen probleem te groot of te klein voor jou als Intuitive Manifestation Coach. Je leert om met elk probleem of vraagstuk te werken. Als Intuitive Manifestation Coach leer je om direct de bronoorzaak te vinden van het probleem van jouw klant en heb je de tools om de bronoorzaak te kunnen helen, verwijderen en transformeren vanuit een hoger bewustzijn waardoor het probleem in het hier en nu losgelaten kan worden en jouw klant zijn droom manifestaties kan gaan binnenlaten in zijn/haar leven.

In oktober 2020 ben ik gestart met de Intuitive Master opleiding bij Sprit School. Ik heb al eerder cursussen van Maaike gevolgd waarin ik heb geleerd beter te luisteren naar mijn intuïtie en in te tunen op mezelf. Daarna ben ik gestart met Reiki. En nu was de coach opleiding voor mij een fijne volgende stap. Om te leren in te tunen op iemand anders en diegene met zijn of haar blokkade/overtuiging te helpen. De online lessen zijn heel relaxed en je oefent veel waardoor je na de les direct aan de slag kunt. Het is leuk om dit te kunnen doen met je medestudenten, de groepsenergie is zo fijn! Maaike is een fijne teacher die alles duidelijk uitlegt en je graag helpt daar waar nodig is. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen volgen, het heeft me naar mijn next level gebracht in mijn eigen ontwikkeling en het nog beter kunnen helpen van mijn klanten. ❤️

Kirsten Dekkers

Tot nu toe heb ik tijdens de Intuïtive master opleiding geleerd hoe ik door middel van een breakthrough sessie blokkades bij iemand kan opsporen en opheffen en hoe ik een innerlijke kind healing kan doen. Dit is zo bijzonder om zelf te doen bij iemand én om een sessie te laten doen door iemand anders. Je merkt en voelt tijdens en na de sessies dat er zoveel wordt geshift in je energie en je voelt je daarna echt anders op een positieve manier. Stapje voor stapje kom je met deze sessies dichter bij jou ware jij en het is zo bijzonder om de opleiding hierin te mogen volgen ❤️ Ik zou het echt iedereen aanraden, dit is het beste cadeau wat je jezelf kan geven, waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Melanie Kop

Ik was op zoek naar een coach opleiding waarbij ik anderen intuïtief kon gaan coachen. Deze opleiding overtrof mijn wildste dromen. Ik heb op korte tijd heel veel van Maaike geleerd en weet nu echt wat ik wil bereiken en waar ik effectief toe in staat ben. Ik kan iedereen deze opleiding aanraden

Patricia Janssen

transformatie

Al het werk dat je vanaf nu voor een ander gaat doen in je coaching doe je ook voor jezelf en alle mensen op de planeet. Wil je werkelijk Quantum Leap stappen vooruit maken in jouw eigen groei? Dan is anderen helpen door middel van deze vorm van coaching echt iets voor jou!

Je duikt diep in de wereld van transformatie vanuit een hoger bewustzijn, transformeer jezelf, transformeer anderen en transformeer uiteindelijk de wereld! The sky is the limit met deze vorm van coaching, je kunt hiermee werkelijk elk probleem oplossen waar je klant mee komt.

De Quantum Manifestation Coach training start weer in oktober 2022.

Wow…zwaar onder de indruk van een sessie in het kader van persoonlijke ontwikkeling – intens, heerlijk, eerlijk en kristalhelder. Nieuwe inzichten gekregen, focus is aan en mijn mindset staat vastgepind. Lieve Maaike, ik ben je zo ontzettend dankbaar voor wat je me gegeven hebt vanavond!

Mariska Buster

In 1 woord: GEWELDIG!! Na 1 sessie ben ik zoveel negatieve energie kwijt!! Ik liep tegen een aantal dingen aan in mijn werk, maar nadat jij de belemmeringen weggehaald hebt groei ik super! M’n business heb ik anders aangepakt en ik trek alleen nog maar positieve mensen aan! Ik ben weer volop aan het knallen en ben echt super blij dat jij mijn leven ingekomen bent. Dank je wel lieverd! So much love

Sabine Elma

Een tijd geleden heb ik iets traumatisch meegemaakt. Een jaar therapie gehad maar toch had ik het nooit helemaal kunnen verwerken. De sessie hierover met Maaike was echt onbeschrijfelijk! Ik heb het een plekje kunnen geven, de pijn die ik had heeft plaatsgemaakt voor liefde!
Roxanne Bolle

Informatie en FAQ over de opleiding

Kan iedereen dit leren of moet je super spiritueel zijn?

Ja, iedereen kan dit leren. Iedereen is intuïtief en heeft een connectie met zijn/haar hogere zelf. De opleiding en het voortraject zijn zo opgebouwd dat iedereen die zelfs nog nooit de communicatie met zijn/haar intuitie bewust gebruikt heeft stap voor stap meegenomen wordt in het proces naar een ijzersterke connectie met je hogere zelf en uiteindelijk naar intuïtief kunnen coachen, helen en transformeren.

Ps. Maaike dacht zelf vroeger ook helemaal niet spiritueel te zijn en dit nooit te kunnen leren 😉

Hoe lang duurt de opleiding en wanneer zijn de online lesdagen?

Totale duur van de opleiding: 10 weken

Voortraject: Intuition Mastery Self Study. Vooraf opgenomen masterclasses die jij in eigen tempo voor de aanvang of tijdens de Manifestatie Coach Opleiding volgt. Mocht je je lastminute aanmelden voor de opleiding dan is dat geen probleem. Je kunt Intuition Mastery dan tijdens de coachopleiding volgen op eigen tempo.

Manifestatie Coachopleiding start oktober 2022.

De live online lessen zijn via zoom van 11.00-14.00

4 okt, 11 okt, 18 okt, 25 okt, 1 nov, 8 nov, 15 nov, 22 nov, 29 nov, 6 dec

 

Wat als ik niet bij alle live dagen kan zijn?

Dat is geen probleem, alle live dagen worden opgenomen en de oefeningen en technieken kun je dan later alsnog oefenen met 1 van de andere studenten.

De inhoud van de opleiding

Bekijk HIER de inhoud van de vooropleiding: Intuition Mastery

Intuitive Masters Coachopleiding:

Module 1: Versterk je intuïtieve vermogens, leer intunen op de energie, de hogere zelf en het onderbewustzijn van iemand anders.

Module 2: Een sessie leren geven 1.0. Beperkende overtuigingen vinden in het onderbewustzijn van je klant die een blokkade of probleem veroorzaken in het nu. je leert de tools en technieken om deze blokkades/beperkende overtuigingen te helen, verwijderen en transformeren.

Module 3: Een sessie leren geven met verschillende methodes; Manifestatie methode, Innerlijk kind heling, werken met energie & leer freeflowen, vertrouw op je guidance van je hoger zelf en laat je leiden door je hogere zelf tijdens je sessies om tot diepe transformatie te komen bij je klant.

Module 4: Ontdek hoe jouw hoger zelf het liefste werkt zodat jij jouw meest effectieve manier van coachen gaat ontwikkelen en super confident wordt in wat je doet. Je leert nog meer vertrouwen op freeflowend sessies geven zodat je kan werken met iedere persoon en elk “probleem”.

Module 5: Ontdek jouw life purpose, jouw missie en unieke gifts & talenten als coach. Leer in de toekomst kijken voor jezelf en je klant, leer hoe je ontdekt welke keuze/richting de juiste is volgens jouw life purpose pad.

Bonus Module 6:  Je leert succesvol je coaching business lanceren via mijn intuïtieve bridging the gap methode. Tijdens deze masterclass download jij jouw aanbod, leer je intunen op jouw ideale klant en doelgroep, bepaal je je prijs en leer je succesvol je aanbod lanceren en een magneet te worden voor jouw klanten. 

Extra:

Huiswerk opdrachten: zodat je je intuïtieve gaven fast track ontwikkeld en tegelijkertijd werkt aan je eigen grootste life struggles, patronen, blokkades en onzekerheden als intuïtief coach. De huiswerkopdrachten doen de studenten onderling met en voor elkaar. Praktisch gezien betekend dit dat je tijdens de opleiding minstens 20 sessies ontvangt van andere studenten die jou fasttrack helpen met het loslaten van jouw blokkades en patronen waardoor je na de opleiding klaar bent om je klanten vanaf een geheel nieuw bewustzijn te helpen.

– 3x 30 minuten 1 op 1 coach call met jouw Manifestatie Coach Trainer voor extra support tijdens de opleiding

 

Wat is de investering voor deze opleiding?

De kosten voor deze opleiding zijn 5900,- exclusief btw.

(Je kunt deze opleiding als zakelijke kosten wegboeken en 21% btw terug ontvangen)

Betalen in 12 termijnen van 590,- excl. btw is ook mogelijk.

 

Heb je eerder los Intuition Mastery gekocht, dan bedraagt Manifestatie Coach opleiding 5500,- exclusief btw.

Betalen in 12 termijnen van 550,- excl. btw is ook mogelijk

Hoeveel tijd kost deze opleiding mij?

Naast de lesmodules en de 4 live online (halve) dagen krijg je ook huiswerk mee om oefensessies in te plannen met mede studenten. Reken hier 3-4 uur per week voor de opleiding.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja. Betalen in 12 termijnen van 590, excl. btw is ook mogelijk.

(12 termijnen van 550,- excl. btw indien je eerder Intuition Mastery hebt gekocht)

Hoe kan ik mij aanmelden?

Om je aan te kunnen melden boek je een 1 op 1 video call.

Dat kan via deze link:
https://calendly.com/kirstendekkers/discovery-call

Ik was benieuwd naar de cursussen die Maaike geeft. Daarom ingeschreven, meteen enthousiast geraakt en zelf ook begonnen met de opleiding. Dat zegt wel genoeg hoe fantastisch Maaike mensen kan helpen en enthousiasmeren. Heel veel succes!

Cora Unk

Maaike is op mijn pad gekomen en bij haar heb ik geweldig, goede en krachtige trainingen mogen volgen.

In korte tijd heb ik zo’n grote, positieve groei en ontwikkeling doorgemaakt, dat dit zelfs door mijn omgeving is opgevallen en wordt benoemd.

Net als Maaike heb ik altijd al geweten dat het leven anders werkt dan dat ons is bijgebracht, waarbij intuïtie de allerbelangrijkste zintuig is die we rijk zijn.

Inmiddels ben ik verder gegaan met vervolgtrainingen.

Susanne Bouman

Ik ben zo blij dat ik dit ben tegen gekomen. Was wel lichtelijk sceptisch of dit wel echt zou zijn. Maar heb zoveel nieuwe inzichten gekregen nu beter kan connecten met mezelf! Dankzij Maaike! Je bent een geweldig mens met zoveel kracht en power en goede inzichten! Ik raad het je echt aan!!!

Julia Versloot