kies hier je programma

Intuition Mastery

Jouw investering: 12 maandelijkse termijnen van 49,- (excl. btw)

Jouw investering: 12 maandelijkse termijnen van 99,- (excl. btw)

Life Purpose Business Academy

Jouw investering: 12 maandelijkse termijnen van 270,- (excl. btw)

Jouw investering: 12 maandelijkse termijnen van 670,- (excl. btw)

Maaike is een mooi mens die met veel power en liefdevol haar wijsheid overbrengt. Ik heb meegedaan aan haar Intuition Mastery traject en o wat was dat mooi. Daardoor ben ik dichter bij mezelf gekomen en heb ik nog elke dag plezier ervan!

Kitty de Jong

Maaike laat jezelf kijken naar je zelf. Hoe en wat je kan doen om je rugzak leeg te slingeren. Dit kan niet in 1 keer, maar Maaike geef je daar wel de juiste handvatten voor. EN DAT IS PAS HET BEGIN.

Chantal Burghoudt

Maaike heeft mij geleerd om terug mogelijkheden te zien. Ik zat vast in een leven waar ik niet helemaal gelukkig mee was. Ik was er van overtuigd dat er geen uitweg was maar nu zie ik zo veel mogelijkheden en weet ik eindelijk waar ik gelukkig van word. Maaike gaf me de tools om mijn leven te veranderen

Naomi Rutgeerts

6 redenen waarom je met mij zou willen werken..

1. Ik heb de unieke gift om jou in jezelf te laten geloven en je weer te laten herinneren wat je waard bent en hoe ze overvloed kunnen en mogen gaan claimen. In all areas of life! Geld en succes alleen is ook maar zo ongelukkig, we want it all! Succes, geld, happiness, joy, liefde, zelfliefde, zelfvertrouwen, soul connection met vriendinnen, peace of mind. Je hoeft nergens in te leveren!

2. Iedereen die close meegaat in mijn energie skyrocket in business & life. Funny fact: in mijn succes tijden in de netwerkmarketing woonde 90% van alle succesvolste dames in mijn team bij mij in zoetermeer. Just by hanging around with me they got infected with success en verdienden duizenden per maand. Of er zat iets in het kraanwater in Zoetermeer 😉

3. Ik heb de unieke gift om binnen enkele minuten door te krijgen vanuit een hoger bewustzijn waar jouw blokkades en beperkende overtuigingen zitten en waar ze vandaan komen in je jeugd. Ik help je uit je eigen glazen kooi breken!

4. Als je wist waar ik vandaan kom dan begrijp jij dat succes, liefde, joy en overvloed ook echt voor jou weggelegd is. If I can do it, you can do it too! 

5. Ik heb de afgelopen jaren met honderden vrouwen en mannen samengewerkt dus ik weet PRECIES wat alle grootste redenen zijn waarom jij nog niet bereikt hebt waar je van droomt. (of nog niet eens van durft te dromen zoveel wacht er op je)

6. Ik heb een ijzersterke connectie met het universum en mijn intuïtie en co-creëren met het universum is the name of my game.  Mijn hogere zelf kan mij exact vertellen wat het nodig heeft van jou om een beperkend patroon los te laten. Klinkt misschien weird, maar is handig joh 😉