Hi, ik ben Maaike

 

 

Mijn naam is Maaike van Rheenen, moeder van 3 prachtige kids en met een enorme fascinatie voor de vraag: Wat komen we hier op aarde doen en hoe werkt dit aardse leven en het universum nu eigenlijk?

Ik ben een ondernemer in hart en nieren en enkele woorden/zinnen die mij omschrijven zijn:

Een ram met mijn ascedant in leeuw, ambitieus, vuur, passie, impulsief, vrijheidsstrijder, onconventioneel, een geboren leider, een hart van goud, groei, doorzetter, face my fears and do it anyway, pure liefde, ik geloof in sprookjes, optimist, aanstekelijk zelfvertrouwen in dat alles mogelijk is en ik ben alles behalve perfect en dat maakt mij juist perfect!

Het is mijn life purpose om jou, tot diep in je kern te laten voelen wie je werkelijk bent en waar je werkelijk toe in staat bent. Ik help je je grootsheid te herinneren, je missie te ontdekken en vanuit zelfvertrouwen en zelfliefde te leven en te ondernemen.

Mijn leven is er 1 van grote contrasten, een rollercoaster met diepe diepe lows en succesvol geboren dat ben ik dus zeker niet, alles behalve dat! Ik ben van heel ver gekomen en inspireer jou graag met mijn verhaal. Doordat ik weet wat ik allemaal heb mogen en kunnen overwinnen weet ik ook zeker dat jij, net als mij, je mooiste leven vol geluk, liefde, succes en overvloed kunt gaan manifesteren.

 

 

I walk my talk, en vanuit het bewandelen van mijn pad inspireer ik jou!

Sinds ik in 2013 ben gaan samenwerken met het universum heb ik:

– Binnen 2 jaar een inkomen van 200.000+ per jaar gemanifesteerd.

– Ben ik 2x binnen enkel maanden nr.1 van NL geworden in 2 verschillende netwerkmarketing bedrijven en heb ik Maaikevanrheenen.nl succesvol opgebouwd.

– Heb ik mijn workaholic lifestyle, burnouts, geld stress en hard werken om iets te bereiken omgeruild voor werken vanuit joy, flow & ease en creëer ik mijn inkomen nu door 2-3 uur per dag te werken vanuit purpose en inspiratie ipv 24/7 te hustlen vanuit mijn mind. Co-creëren met het universum 2.0!

– Heb ik duizenden mensen mogen inspireren om hun true nature en superpowers weer te gaan herinneren en ze kennis laten maken met de wet van aantrekking & het samenwerken met het universum vanuit je intuïtie/hogere zelf connectie.

– Heb ik mogen samenwerken met honderden (startende) ondernemers en heb ik ze mogen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden met als resultaat meer succes in hun onderneming .

– En best of all, heb ik de liefde van mijn leven gemanifesteerd, maakte ik een einde aan mijn slaapprobleem, chronische darmziekte, burnouts, bevestiging zoeken buiten mijzelf, mijn onzekerheid, mijn gebrek aan zelfliefde en vond ik eindelijk geluk, plezier en liefde voor het leven.