Wil jij als vrouwelijke coach, healer of creative MOEITELOOS doorgroeien naar een 6 figure business?

 

 • 100K+ per jaar verdienen EN impact maken is waar jij MINIMAAL voor wilt gaan

 • Je wilt MOEITELOOS meer betalende SOULMATE klanten & volle programma’s

 • Je liever MINDER wilt werken en hiermee MEER BEREIKEN! Vrijheid in tijd & geld creëren.

 • MOEITELOOS manifesteren wat je maar wilt vanuit vertrouwen en intuïtie, zonder pushen, angst of stress

 • Je wilt je IDEALE KLANT aanspreken, just by being YOU, zodat ze direct JA! zeggen

 • Jij wilt helder doorkrijgen wat de meest aligned next steps zijn die je mag nemen naar meer klanten & omzet. Nooit meer nadenken over de HOE

 • Door je GLAZEN GELDPLAFOND & angst voor SUCCES & GROOTSHEID heen breken

 • Jij gaat niet voor minder dan jouw DROOMLEVEN! Life & business on YOUR terms!

 

Sprong in t diepe gewaagd en tot nu toe zoooo geen spijt van. De energie, high vibes, de masterclasses die ontzettend inspirerend werken, de community in de groep die zorgt voor gevoel van herkenning, waardering, veiligheid, vertrouwen maar ook zulke mooie nieuwe connecties met gelijkstemden. Alles heeft er binnen 1 maand alleen al voor gezorgd dat in echt super mooie en grote stappen heb mogen zetten. Een supermooie ervaring en ontwikkeling om nooit te vergeten ❤️

Janine Cats –Netwerkmarketing Coach

Ik ben de business coach voor jou als:

 •  Je wilt gaan voor een leven in vrijheid in tijd, keuzes en geld! Creating freedom is the name of my game!
 • Jij gebruik wilt maken van mijn gift waarmee ik binnen enkele minuten kan zien wat jou succes en money flow in de weg staan.
 • Je groots wilt gaan en je geluk, succes, liefde en overvloed op alle gebieden van je leven wilt gaan laten stromenIk laat je voelen en zien dat ALLES mogelijk is.
 • Co-creëen met je intuïtie & het universum je als muziek in de oren klinkt, je hoeft al het werk niet zelf te doen. Meer voelen en meer bereiken door minder te doen!

Mega dankbaar dat ik heb besloten om in de LPBA te stappen. Na een maand is er al zoveel veranderd. Ik heb meer vertrouwen, luister naar mijn intuïtie, zeg nee tegen opdrachten die me geen joy brengen. De masterclasses van Maaike zijn echt heerlijk. Roep een onderwerp en ze geeft er een masterclass over. Ik geniet ervan dat geen enkele vraag te gek is. In de Voxer app kan ik hersenspinsels delen, beantwoordt Maaike al onze vragen, hoor ik hoe anderen met beslissingen en hun bedrijf omgaan. Ik geniet van de kracht van de groep, krijg er geen genoeg van!

Jente van der Woude – Coach voor hoogbegaafde kinderen 

HERKEN JIJ DIT..?

- Je ziet coaches en trainers om je heen die wel een MAGNEET lijken voor goedbetalende klanten en die continue hun trajecten vol hebben. En jij? Jij hebt geen idee hoe je jouw ideale klant moeiteloos kunt aantrekken.

- Je hebt wel toffe ideeën om door te groeien maar je blijft teveel hangen in UITSTELGEDRAG omdat je bang bent dat het niet goed genoeg is.

- Je hebt al zo vaak je GROOTSE dromen opgeschreven maar ze blijven maar voor je uit schuiven. Je voelt dat het mogelijk is maar WAAROM lukt het je maar niet om echt door te breken?

EN BEN JIJ…

Klaar om te SHINEN en de GROOTSE impact en het verschil te maken waarvoor jij je business in de eerste plaats begonnen bent?

Bereid de ALIGNED & INSPIRED volgende stappen te zetten, om die mensen te bereiken  die dolgraag met JOU willen werken?

Toegewijd om nu echt NEXT LEVEL te gaan met je business en door te pakken met de juiste support en begeleiding?

Ik ben hierin gesprongen om mijn netwerk marketing business naar een next level te tillen. Wat een geweldig cadeau heb ik mijzelf hiermee gegeven want wat leer ik veel! De praktische kant geeft veel waarde maar met name de transformatie die ik zelf maakt op weg naar mijn Life Purpose Business is mindblowing!🙌

Daarnaast is de support vanuit de groep enorm fijn. Het onderling kunnen sparren, delen en ervaren, priceless.

Lies Frenay –  Netwerkmarketing coach

Dan ben ik benieuwd hoe dit voor jou klinkt… 

Wij breken door alle bullshit blokkades heen die jouw succes in de weg staan. Next level op álle gebieden van jouw leven, niet alleen je banksaldo wordt gelukkiger maar ALL AREAS OF LIFE transformeren in onze 6 maanden samen.

Jij ontdekt hoe je enkel nog DIE TOFSTE KLANTEN AANTREKT. Je leert de tools die zorgen voor mijn 20k – 80k maanden en hoe ik mijn HIGH END klanten aantrek die met liefde 6.000 tot 9.000 euro betalen om 4-6 maanden van mij te mogen leren.

Jij leert hoe je vanuit INTUITIE GUIDANCE & INSPIRED ACTION de juiste stappen gaat zetten en manifesteert vanuit daar jouw ultieme droombusiness. Nooit meer vastlopen op de ‘HOE DAN?’, maar in vertrouwen de stappen zetten die je vanuit jouw soul guidance VOELT stromen. SUPERFLOW!

You want it all, right…??

Super bedankt voor de geweldige business sessie die ik van je heb mogen ontvangen! Je hebt de bronoorzaak gevonden van de issues waar ik mee worstel en je hebt me tools gegeven om daar verder aan te werken! Echt heel bijzonder hoe jij dat voor elkaar krijgt, ik voel dat het spot on is en de juiste weg voor mij om verder te groeien!

Patrice van Deutekom – Healer en Healy advisor

Maaike tunede in op wat mijn life purpose & unieke gifts en talenten zijn en wat de missie van UniqueMom is. De sessie gaf mij zoveel inzichten en energie. Haar lijntje met het Universum is zuiver. Haar antwoorden waren spot on. Ik heb een prachtige life purpose mogen ontvangen met mijn true gifts. Ik heb iets te doen op deze aarde en dat wat Maaike door kreeg klopte. Aan het einde van de sessie hadden we beide kippenvel. Ik weet wat ik te doen heb! Ik ben enorm dankbaar voor dit mooie cadeau. 

Monique Hauwert – Coach voor ambitieuze moeders

5 redenen waarom je met mij zou willen werken..

1. Ik zie BINNEN 2 MINUTEN waar jij je succes saboteert en wat er nodig is om tot een doorbraak te komen, MIJN INTUÏTIE, als Intuitief Life Purpose Business Coach, IS SPOT ON.

2. Ik heb de unieke gift om jou in je GROOTSHEID te laten geloven en je te helpen herinneren dat OVERVLOED jouw natuurlijke staat van zijn is. In all areas of life!

3. Als je wist waar ik vandaan kom, floddertje from tha block, dan begrijp jij dat succes, liefde, joy en overvloed ook echt voor jou weggelegd is. IF I CAN DO IT, YOU CAN DO IT TOO!

4. Sinds 2014 heb ik meerdere bedrijven binnen no time weten te laten groeien tot 6 figure businesses. GROOTS gaan is THE NAME OF MY GAME, en laat deze energie ZEER besmettelijk & inspirend zijn als je met mij samenwerkt.

5. Ik heb een IJZERSTERKE connectie met het universum & co-creëren met het universum is the name of my game. Ik ben in staat te communiceren met de spirit van jouw bedrijf. En jouw bedrijf kan mij exact vertellen wat het nodig heeft van jou om te GROEIEN. Klinkt misschien weird, maar is handig joh 😉

 

Vorige week heb ik een life purpose Business reading gehad bij Maaike en het was heel bijzonder. Mooi hoe mijn gevoel bevestigd werd, maar dat er ook een doelgroep aan bod kwam die ik zelf nog niet zo in beeld had. Prompt werd ik de dag daarna uitgenodigd om te spreken op een symposium voor die doelgroep 🤩
Dank voor je fijne vibe Maaike!
Cindy Kirkilis-Kramer
Begeleiding bij zwangerschapsverlies

Dit traject is voor jou als:

Jij klaar bent om echt GROOTS te gaan met je ZIELSMISSIE en de impact te gaan maken op de wereld die jij bedoelt bent te maken.

Jij klaar bent om de stemmetjes in je gedachten aan te pakken die je succes saboteren.

100K per jaar je MINIMALE doel is!

 Jij bereid bent om zowel tijd als geld te investeren in jezelf & je bedrijf omdat je voelt dat er ZOVEEL meer mogelijk is.

 

Dit traject is niet voor jou als:

Je alleen maar beren op de weg ziet en denkt dat het voor jou allemaal niet mogelijk is en ook wel tevreden bent met 2000,- per maand.

Je helemaal niks hebt met spiritualiteit, de wet van aantrekking of bereid bent om je inner work te doen. Ik ben super controversieel en geen avarage business coach.

Als jij niet bereid bent om geld en tijd te investeren en denkt dat je er alleen ook wel zou kunnen komen.

Je niet bereid bent om all in te gaan en je het stiekem toch wel fijn en veilig vind om naar die stemmetjes te blijven luisteren die zeggen dat het toch niet zal lukken.

Sinds begin dit jaar ben ik begonnen met Maaikes business coaching traject, omdat ik zoveel blokkades had op verschillende gebieden van me leven. Deze sessies hebben echt mijn leven compleet veranderd. Had echt het idee dat ik de laatste tijden in een soort kooi zat waar ik mezelf had in geduwd en niet meer zelf uit kon komen en Maaike heeft die deur weer open gezet. Door Maaike ben ik ook naar mijn life purpose gaan kijken. Ik vond het zo inspirerend wat Maaike doet en door onze sessie kreeg ik steeds meer inzichten welk pad ik mocht nemen richting mijn life purpose business. Vond het super spannend maar besloot er toch voor te gaan en sindsdien ben ik ook echt een stuk zelfverzekerder geworden en zoveel meer rust gekregen omdat ik zelf mag bepalen waar en wanneer ik iets wil doen. 

Rolanda Spierings – Hondentrimsalon eigenaar en intuïtief coach

What’s in it for me?

Praktische inhoud Life Purpose Business Academy:

 

– Vele deepdive masterclasses & trainingen met ALL you need to know om moeiteloos door te groeien naar een 10K+ per maand business vanuit jouw life purpose, fun, ease & joy. Strategy combined with divine guidance 😉

– 2x per maand live groepscoaching & masterminden

– 6 maanden toegang de LPBA mastermind facebook groep voor ongoing support van mijn coaches en de andere vrouwen in het traject

 

Kies je voor VIP?

Dan krijg je naast alles uit het groepstraject ook nog

+ 6x een 45min 1 op 1 Life Purpose Business sessie met een door mij opgeleide Intuitive Life Purpose Business Coach.

De LPBA Masterclass onderwerpen:

Build your brand. De 3 dingen die je elke dag wilt doen om je bedrijf snel te laten groeien van 0 tot 100k+ per jaar.

 

Een succesvol 100k+ business betekent niet jezelf een burn out in werken. Werk slimmer, niet harder. Je hoeft niet alle systemen toe te passen waarvan de experts zeggen dat die moeten. Leer welke 3 dingen je elke dag wilt toepassen om je bedrijf snel te laten groeien en jij minder hard hoeft te werken. 

Soul Led ondernemen next level. 

 

Inspired action, je hebt er misschien al eens van gehoord. Ik wil dat je vanaf nu gaat samenwerken met jouw ziel & het universum. Vanuit deze plek wordt ondernemen MOEITELOOS en loop je nooit meer vast op de HOE. Jouw ziel weet de snelste weg naar jouw droomleven & droombusiness. Laat je leiden ipv je stappen bedenken, that is where the magic van moeiteloos ondernemen happens.

Lanceer voor je er klaar voor bent. De strategie die ik toepas om keer op keer 20-80k per lancering om te zetten

Van geïnspireerd idee naar cash in 72 uur of minder. Ik ga je laten zien hoe je vanuit FLOW, JOY & ALIGNMENT keer op keer tientallen tot honderden nieuwe klanten of leads in je bedrijf kunt aantrekken vanuit MOEITELOOSHEID & FUN.

Breek door je geld en succes plafond heen! Een diep dive module om door je geld & succes blokkades heen te breken

 

Ontdek waar jij onbewust nog zit te handremmen op jouw succes en voor jezelf een glazen geld en succesplafond hebt ingesteld. Ontdek wat er voor jou nodig is om vanaf nu 10k+ per maand in jouw business met gemak om te kunnen gaan zetten. Waarom voor minder gaan if you can have it ALL?!

Download DE perfecte custom made groei strategie, groeien vanuit fun, joy & moeiteloosheid

Ieder bedrijf heeft een strategie nodig om succesvol te worden en te blijven. Maar wat voor een ander werkt hoeft niet te werken voor jou. Zeg gedag tegen de standaard, vaak te complexe, overweldigende strategieën en leer hoe jij keer op keer DE perfecte en meeste leuke en makkelijkste business strategie, die werkt VOOR JOU download.

Jouw magnetische marketing boodschap. Get crystal clear on your message & word een magneet voor jouw soulmate klanten

 

Wat maakt dat jouw klanten bij jou kopen en niet bij een ander? Met een crystal clear magnetische marketing boodschap trek jij niet alleen in woorden maar ook in energie die klanten aan die op jouw zitten te wachten en jouw product/diensten nodig hebben.

Become a Badass in creating your reality, manifesteer je droomleven en 6 figure business. Compleet op jouw voorwaarden.

 

Wat wil je nou werkelijk voor jezelf, je leven en je business? Durf jij echt groots te dromen? In deze module leer je niet alleen waarom het zo belangrijk is helder te krijgen wat jij voor jezelf en je business verlangt maar ook hoe jij ervoor zorgt dat jij keer op keer al jouw verlangens in realiteit manifesteert.

Extra modules:

– Aligned budgeting, de snelste manier om zsm te uplevelen in je inkomen

– Word een magneet voor jouw soulmate klant

– Soul on Fire. Mijn 7 stappen manifestatie proces waarmee je ALLES kan manifesteren waar je naar verlangd

– Control Freak Rehab. Hoe je de HOE DAN?? in vertrouwen en overgave los kan laten zodat het universum je de meest moeiteloze weg kan wijzen. 

 

Oh wat een cadeautje een life purpose business sessie met Maaike!
Door prive omstandigheden schudde alles in mij, en daardoor ook in mijn bedrijf. Ik voelde dat er iets niet helemaal meer klopte, maar wat? Maaike tunede in op mij en mijn bedrijf. En daar kwamen heel mooie antwoorden tevoorschijn. Ik voelen meteen dat het klopte. Het waren dingen die al eens in gedachten door mij heen waren geschoten maar wat ik nog niet kon pakken. Het toffe is dat Maaike ook kon bevestigen dat het zich vanzelf verder zal ontvouwen. Dat geeft rust. En een gevoel van bestemming, rust en vertrouwen. Een heerlijke sessie!
Marlies van der Hout – Business coach
Moet ik al een bedrijf hebben om mee te kunnen doen?

Het is geen vereiste dat je al helemaal up and running bent met je business. Daarvoor ben je immers op zoek naar hulp. Wel is het van belang dat je de basis van je business al hebt staan of in ieder geval je business idee in de startblokken en de ambitie voelt om je life purpose bedrijf nu echt realiteit te gaan maken. Dit traject is voor doeners! 

Hoeveel tijd kost dit traject mij?

De deep dive trainingsmodules kun je op je eigen tempo volgen en het geleerde in de praktijk toepassen. Je kunt elke dag een module kijken, uren achter elkaar binge watchen of elke week een module volgen, it’s all up to you.

Je zult wel zeker minstens 2-3 uur per dag tijd in je business willen steken om het geleerde in praktijk te brengen wil je naar 100k+ per jaar groeien.

Wat als ik extra ondersteuning nodig heb tijdens het traject?

Bij het traject ontvang je 

2x per maand live groepscoaching waar je jouw vragen live kan stellen.

Kies je voor de VIP optie dan ontvang je ook nog:

6x een 45min 1 op 1 Life Purpose Business sessie (dus maandelijk een 1 op 1 coach call) met een door mij opgeleide Life Purpose Business Coach

 

Hoe worden de modules gegeven?

Een deel van de modules worden live gegeven via zoom, een deel is vooraf opgenomen op video, afhankelijk van wanneer je instapt. In de Life Purpose Business Aacademy zijn alle video’s terug te kijken. Je kunt op elk moment instappen.

Wat is de investering in dit traject?

De kosten voor deze het groepstraject zijn 3200,- exclusief btw.

Betalen in 6 termijnen van 640,- excl. btw is ook mogelijk.

 

De kosten voor het VIP traject zijn 4400,- exclusief btw.

Betaling in 6 termijnen van 880,- excl. btw is ook mogelijk.

Is het ook mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja het is ook mogelijk om in 6 termijnen te betalen.

Bij betaling in 1x ontvang je een bonuskorting ter waarde van 1 maandtermijn