Yes!

We hebben je gegevens ontvangen. Onderaan deze pagina kun je jezelf toevoegen aan de Facebook Groep waar de Level Up To 100k Challenge in gehouden zal worden.

Maar ik heb eerst nog een mega tof aanbod voor je met 90% korting! 

DEAR UNIVERSE, SHOW ME THE MONEY

Upgrade BIJNA GRATIS je money blueprint en word een magneet voor je money goals! 

Ik deel met jou mijn best practises die ik toepas om keer op keer weer 100K+ omzet per jaar te draaien, vanuit inspiratie, mijn life purpose en met "doing what i love most.”

Minder stress en angst rondom geld + MEER overvloed, klanten & omzet vanuit moeiteloosheid.

 

Lieve Maaike, afgelopen week heb ik jou 5-daagse cursus ‘Dear universe, show me the money’ mogen volgen.

Voorafgaand was ik enorm kritisch en bevooroordeeld, hoezo gaat iemand mij vertellen dat je zonder keihard te moeten werken geld kunt verdienen??

Bam, daar was mijn eerste grote overtuiging.

Ik heb deze week veel mogen leren over mijn geldpatronen, mijn overtuigingen m.b.t. geld en hoe geld alles te maken heeft met zelfliefde.

De healing op DNA niveau was magisch en liet mij zien wat nodig is om mijn zelfliefde/geldboom te laten groeien.

Dankjewel voor deze cursus ❤

 

Aan het einde van onze 5 dagen samen:

 

  • NHeb jij een hoop oude shit, blokkades en overtuigingen opgeruimd die jouw cash flow in de weg staan
  • NWeet jij dat hard werken, pushen en opofferen echt niet the way to go is, het mag moeitelozer
  • NWeet jij welke signs te volgen naar meer klanten en omzet vanuit inspired action en jouw doing what you love most.

 

En je krijgt ook: 

  • NRuim 5 uur aan LIVE masterclasses verdeeld over 5 dagen
  • N1 mega powerfull Money Blueprint healing op dna & zielsniveau.

Kortom: 5 dagen werken aan het UPGRADEN van jouw money mindset zodat je dit jaar WEL je omzetdoel kan gaan halen, een magneet wordt voor overvloed en een betere relatie met geld ontwikkelt.

Tijdelijk van 370,- voor maar 37,-

 

Klaar voor je Money Mindset upgrade?

Klik op de knop hieronder om aan te sluiten bij Dear Universe, Show me the Money om jouw Money Mindset de upgrade te geven die je verdient. 

Dear Universe, show me the money was echt een magisch mooie week. Zo ontzettend veel inzichten gekregen over waar ik mezelf dwars zit, welke overtuigingen over geld ik heb. Mijn grootste takeaways: “ik ben geld”, het is nooit genoeg als ik me niet genoeg voel, spelen is mijn life purpose (en daar hoef ik me niet voor te schamen), rijk worden mag! Maaike is echt een fantastische teacher. Vanuit joy and ease een beladen onderwerp als geld zo praktisch ontleden en leuk maken.. Love it!

– Jente van der Woude

Dit was absoluut een van de liefste dingen die ik in lange tijd voor mezelf gedaan heb. Het was het geld dubbel en dwars waard. Waardevolle informatie, superkrachtige healing. Couldn’t be happier

– Louise Gebhart

“Wauw! Dankbaar voor deze 5 dagen… Wat een energie kreeg ik van elke les/dag. Ik wist van het bestaan van mijn ego, maar dat mijn ego eigenlijk zo’n beetje alles saboteert wat ik wil manifesteren, had ik eigenlijk niet zo door… De schrijfopdrachten zijn erg waardevol, want je wordt gedwongen om na te denken over jezelf en je ego.. een echte aanrader voor iedereen! Wat ik nu ga doen? Mijn ego opzij zetten en doen wat mijn zielsmissie is…”

– Herma Fikse

Deze vijf dagen waren geweldig, zoveel in inzichten gekregen, geld blokkades geheeld en losgelaten. Ik hoop mijn vertrouwen ook ooit zo groot als jou te hebben in het Universum. Bedankt voor je wijsheid en het geven van dit alles voor maar 37 euro, was echt wel 3700 euro waard.

– Gerrie Schimmelpennink